Viellevoye Business Mediation | Advocatuur is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen bij een ruzie. Vul jouw wensen in en krijg kosteloze prijsopgaven van mediators in de buurt van Oosterbeek.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de regering, een werknemer of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Viellevoye Business Mediation | Advocatuur uit Oosterbeek op de juiste plek.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Oosterbeek.

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd werken op een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht je daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Oosterbeek.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de web pagina. We werken samen met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!