error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

ViaElkaar is een mediation specialist die jou kan ondersteunen bij een conflict Vul het formulier in en ontvang kosteloze prijsopgaven van mediators in de buurt van Noordwijk.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij ViaElkaar uit Noordwijk goed.

Diensten

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Noordwijk.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet een hoop bij een scheiding. Denk hierbij aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Wanneer je jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met mediators in de regio van Noordwijk.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We doen zaken met verscheidene partners in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

ViaElkaar
  • Kraaierslaan 17, 2204AN, Noordwijk
  • 06-22960091
  • viaelkaar.nl
Branche
Mediation
KVK
37143166
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
23-07-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators