Meer informatie over wat ViaElkaar of een andere mediator voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van bemiddelaars in de regio van Noordwijk laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale overheid of een vennoot binnen jouw onderneming? ViaElkaar uit Noordwijk biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Een echtscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is altijd betaalbaarder dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Noordwijk.

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is geschikt als er 2 welwillende personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als jij jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Noordwijk.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van deze web pagina. We werken samen met verschillende partners in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!