VH-mediation is een mediator die jou kan ontzorgen bij een ruzie. Om goede kostenplaatjes in te zien van bemiddelaars in de regio van Swifterbant laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij VH-mediation uit Swifterbant op de juiste plek.

Diensten

Een echtscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in elk geval gunstiger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Swifterbant.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en samen tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen actief zijn op een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect jou dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Swifterbant.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van deze web pagina. We werken samen met ondernemers in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!