error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

VH-mediation is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een ruzie Om op maat gemaakte offertes te bekijken van mediation bedrijven in de buurt van Swifterbant laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij VH-mediation uit Swifterbant op de juiste plek.

Diensten

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Swifterbant.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. In het geval jij jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou daarom alleen met mediation bedrijven in de buurt van Swifterbant.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We doen zaken met bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

VH-mediation
Branche
Mediation
KVK
67149448
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators