Vestius Advocaten is een mediation specialist die jou kan helpen bij een onenigheid. Vul je gegevens in en krijg kosteloze voorstellen van mediation bedrijven in de regio van Amsterdam.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Vestius Advocaten uit Amsterdam biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder obstakels? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Amsterdam.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn op een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect je daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Amsterdam.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We doen zaken met verscheidene partners in meerdere branches. Service staat altijd bovenaan!