error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Vestius Advocaten is een mediation specialist die jou kan helpen bij een onenigheid. Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van bemiddelaars in de omgeving van Amsterdam.

Heb je ruzie met een andere partij? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Vestius Advocaten uit Amsterdam goed.

Werkzaamheden

Zo vlug als het kan scheiden, zonder hindernissen? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Bemiddeling is altijd betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Amsterdam.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing als er 2 welwillende partijen een issue hebben en samen tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn op een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect jou daarom enkel met bemiddeling in de regio van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in meerdere branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Vestius Advocaten
  • Herengracht 584, 1017CJ, Amsterdam
  • 020-5210690
  • vestius.nl
Branche
Mediation
KVK
34126839
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-12-1999
Medewerkers
11

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators