error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Verwilligen Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van mediation bedrijven in de omgeving van Groningen.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je zoekt naar een mediator die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Verwilligen Mediation uit Groningen goed.

Oplossingen

Zo snel als het kan scheiden, zonder hindernissen? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Mediation is in elk geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Groningen.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt als er twee bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je daarom alleen met bemiddeling in de buurt van Groningen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in verschillende industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

Verwilligen Mediation
Branche
Mediation
KVK
70720789
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2018
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators