Verwilligen Mediation is een mediation bedrijf die jou kan helpen met een ruzie. Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van mediators in de omgeving van Groningen laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een mediator die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Verwilligen Mediation uit Groningen op de juiste plek.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Groningen.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 welwillende partijen een issue hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als jij jouw details achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen actief zijn op een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Groningen.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We doen zaken met bedrijven in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!