Verweij Counseling & Mediation VCM is een mediator die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van bemiddelaars in de buurt van Eindhoven laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Taken

Een snelle scheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Eindhoven.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Heb je ruzie met iemand? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar iemand die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Verweij Counseling & Mediation VCM uit Eindhoven goed.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken op een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht je dan ook alleen met mediators in de regio van Eindhoven.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We hebben een samenwerkingsverband met ondernemers in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing als er twee welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.