error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Verweij Counseling & Mediation VCM is een mediation bedrijf die jou kan helpen bij een ruzie Om goede kostenplaatjes in te zien van bemiddelaars in Eindhoven laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in conflict? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Verweij Counseling & Mediation VCM uit Eindhoven op de juiste plek.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je informatie achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Eindhoven.

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een issue hebben en samen tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken op een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht je dan ook enkel met mediators in de regio van Eindhoven.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in meerdere branches. Service staat altijd bovenaan!

Verweij Counseling & Mediation VCM
Branche
Mediation
KVK
17118252
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
11-10-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators