error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Verkleij Mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Vul je gegevens in en ontvang gratis prijsopgaven van mediation bedrijven in de regio van Druten.

Heb je een conflict met een andere partij? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Verkleij Mediation uit Druten verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een snelle scheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Mediation is ten alle tijden voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Druten.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken vanuit een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Druten.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Verkleij Mediation
Branche
Mediation
KVK
66788455
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
07-09-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators