Verhoeff Advocaten is een mediation bedrijf die jou kan assisteren met een ruzie. Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van mediators in 's-Gravenhage laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Oplossingen

Zo snel mogelijk scheiden, zonder problemen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in elk geval gunstiger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je details achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van 's-Gravenhage.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer jij jouw details achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Ben je met een ander in conflict? Met de regering, een personeelslid of een zakelijk conflict? Verhoeff Advocaten uit 's-Gravenhage verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken vanuit een eigen kantoor. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect je daarom enkel met mediators in de buurt van 's-Gravenhage.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via deze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in meerdere branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.