Weten wat Verhagen Familierecht of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Om goede kostenplaatjes in te zien van bemiddelaars in de buurt van Deventer laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Verhagen Familierecht uit Deventer verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Een snelle scheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is altijd een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je details achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Deventer.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht je daarom enkel met mediators in de regio van Deventer.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via deze web pagina. We werken samen met een groot aantal ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!