Verhaar Advocatuur & Mediation is een mediation specialist die jou kan helpen met een conflict. Vul het formulier in en ontvang kosteloze prijsopgaven van mediators in de buurt van Zwolle.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in elk geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Zwolle.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Denk hierbij aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw informatie invult, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Heb je een conflict met een ander? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Verhaar Advocatuur & Mediation uit Zwolle goed.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Zwolle.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.