error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Verhaar Advocatuur & Mediation is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen bij een conflict Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van bemiddelaars in de regio van Zwolle.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Verhaar Advocatuur & Mediation uit Zwolle goed.

Diensten

Een snelle scheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Zwolle.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. Als je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken op een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect je dan ook enkel met mediators in de buurt van Zwolle.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal partners in meerdere branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Verhaar Advocatuur & Mediation
Branche
Mediation
KVK
51969483
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators