Vergroesen Mediation is een mediator die jou kan ontzorgen met een conflict. Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van mediators in de regio van Amsterdam laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je details achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Amsterdam.

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval je jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Vergroesen Mediation uit Amsterdam op de juiste plek.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht je daarom alleen met mediation bedrijven in de buurt van Amsterdam.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van deze web pagina. We werken samen met verscheidene ondernemers in meerdere industrieën. Service staat altijd voorop!

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing als er twee welwillende partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.