Erachter komen wat Verdonk Legal & Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Om goede kostenplaatjes in te zien van mediation bedrijven in de omgeving van Valkenswaard laat je jouw wensen achter in het formulier.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar iemand die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Verdonk Legal & Mediation uit Valkenswaard op de juiste plek.

Diensten

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder hindernissen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Mediation is in ieder geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Valkenswaard.

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende partijen een issue hebben en samen tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Wanneer je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht jou daarom enkel met mediation bedrijven in de regio van Valkenswaard.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!