error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Verdonk Legal & Mediation of een andere mediator voor je kan doen? Om passende offertes in te zien van mediators in de buurt van Valkenswaard laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een partner binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar een mediator die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Verdonk Legal & Mediation uit Valkenswaard goed.

Taken

Een echtscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in ieder geval goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Valkenswaard.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn op een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Valkenswaard.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We werken samen met partners in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Verdonk Legal & Mediation
Branche
Mediation
KVK
57565163
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators