error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Verdonk Advocaten of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van mediation bedrijven in de omgeving van Heerenveen.

Ben je met iemand in conflict? Met de overheid, een werknemer of een zakelijke ruzie? Verdonk Advocaten uit Heerenveen verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Diensten

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Heerenveen.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er twee welwillende personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect jou dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Heerenveen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in verschillende industrieën. Service staat altijd voorop!

Verdonk Advocaten
Branche
Mediation
KVK
70495017
Bedrijfsvorm
Buitenl. EG-venn. met onderneming in Nederland
Oprichtingsdatum
31-05-2006
Medewerkers
12

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators