Ontdekken wat Verdonk Advocaten of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze voorstellen van bemiddelaars in de buurt van Heerenveen.

Diensten

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval gunstiger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Heerenveen.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Denk hierbij aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw informatie invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Heb je een conflict met iemand? Met de overheid, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Verdonk Advocaten uit Heerenveen op de juiste plek.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Heerenveen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.