Verder met Mediation is een mediator die jou kan assisteren bij een conflict. Om goede kostenplaatjes te ontvangen van bemiddelaars in de omgeving van Voorschoten laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Heb je een conflict met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Verder met Mediation uit Voorschoten verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Voorschoten.

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Wanneer jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht jou daarom enkel met mediators in de regio van Voorschoten.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We doen zaken met verschillende ondernemers in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!