error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Verder met Mediation is een mediation specialist die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van mediators in de regio van Voorschoten.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen je onderneming? Verder met Mediation uit Voorschoten levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Bemiddeling is altijd een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Voorschoten.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer je jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken op een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect je daarom enkel met mediators in de buurt van Voorschoten.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via onze website. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Verder met Mediation
Branche
Mediation
KVK
60313927
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2014
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators