error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Verder in Gesprek of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van mediators in de omgeving van Arnhem.

Heb je een conflict met een ander? Met de gemeente, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar iemand die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Verder in Gesprek uit Arnhem op de juiste plek.

Werkzaamheden

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder complicaties? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden betaalbaarder dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw details achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Arnhem.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn op een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou daarom enkel met bemiddeling in de regio van Arnhem.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in verschillende industrie├źn. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Verder in Gesprek
Branche
Mediation
KVK
68130384
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators