Verder in Gesprek is een mediator die jou kan assisteren bij een ruzie. Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van mediators in de regio van Arnhem.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Verder in Gesprek uit Arnhem levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Arnhem.

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken op een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht jou daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Arnhem.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We werken samen met verschillende ondernemers in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!