Weten wat Verbeeten Jager Kouters advocaten & mediators of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende voorstellen van mediators in de buurt van Dordrecht.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in ieder geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Dordrecht.

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Als je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Verbeeten Jager Kouters advocaten & mediators uit Dordrecht verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou daarom enkel met bemiddeling in de regio van Dordrecht.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We doen zaken met ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.