error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

VERBEEK mediation & scheiding is een bemiddelaar die jou kan assisteren met een conflict Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van mediation bedrijven in de buurt van Helmond laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een partner binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar een mediator die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij VERBEEK mediation & scheiding uit Helmond op de juiste plek.

Taken

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder complicaties? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Mediation is in elk geval gunstiger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Helmond.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij een scheiding. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best helpen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd werken op een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je daarom alleen met mediation bedrijven in de buurt van Helmond.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

VERBEEK mediation & scheiding
Branche
Mediation
KVK
58660534
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
06-09-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators