vEngelenburg, coaching advies & mediation is een mediation specialist die jou kan ondersteunen met een ruzie. Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van bemiddelaars in de regio van Doetinchem laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Oplossingen

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is altijd voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw details achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Doetinchem.

Scheiden

Er komt veel kijken bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Heb je ruzie met iemand anders? Met de regering, een werknemer of een zakelijk conflict? vEngelenburg, coaching advies & mediation uit Doetinchem verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken op een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Doetinchem.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We doen zaken met een groot aantal partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.