Meer informatie over wat Veldink & Partners of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van mediation bedrijven in de buurt van Meppel.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Veldink & Partners uit Meppel biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is in elk geval goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je informatie achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Meppel.

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als je jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Meppel.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!