error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Veldhuijzen & Nuiten Advocaten of een andere mediator voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en ontvang gratis offertes van mediation bedrijven in de regio van Dordrecht.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Veldhuijzen & Nuiten Advocaten uit Dordrecht biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je informatie achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Dordrecht.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter helpen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd werken op een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect jou daarom alleen met mediators in de buurt van Dordrecht.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Veldhuijzen & Nuiten Advocaten
  • Burg de Raadtsingel 89, 3311JG, Dordrecht
  • 078 - 613 39 66
  • veldlaw.nl
Branche
Mediation
KVK
24319275
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-03-2001
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators