Veldhuijzen & Nuiten Advocaten is een mediation specialist die jou kan helpen met een conflict. Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van mediators in de omgeving van Dordrecht laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt als er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechtszaak.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht je dan ook enkel met mediators in de buurt van Dordrecht.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Diensten

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Dordrecht.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke overheid of een partner binnen jouw bedrijf? Veldhuijzen & Nuiten Advocaten uit Dordrecht verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.