VDZ Mediation is een mediation specialist die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Om voor jou geschikte offertes te bekijken van mediation bedrijven in Vleuten laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een partner binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij VDZ Mediation uit Vleuten goed.

Oplossingen

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in ieder geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je gegevens achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Vleuten.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt als er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect jou dan ook enkel met mediators in de buurt van Vleuten.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!