error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat VDZ Mediation of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van bemiddelaars in de omgeving van Vleuten.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? VDZ Mediation uit Vleuten biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder hindernissen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Vleuten.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er 2 bereidwillige personen een issue hebben en samen tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met mediators in de buurt van Vleuten.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van deze website. We doen zaken met verschillende bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

VDZ Mediation
Branche
Mediation
KVK
72285044
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-2018
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators