error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat VD Mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om passende offertes te bekijken van mediators in de regio van Sneek laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale gemeente of een vennoot binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar een partij die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij VD Mediation uit Sneek goed.

Werkzaamheden

Zo snel als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is in elk geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Sneek.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou daarom enkel met mediators in de buurt van Sneek.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We werken samen met verscheidene partners in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

VD Mediation
Branche
Mediation
KVK
59381922
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
09-12-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators