error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Vanthoff Mediation of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van bemiddelaars in Oegstgeest laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met een ander? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Vanthoff Mediation uit Oegstgeest verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo vlug als mogelijk is scheiden, zonder issues? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Oegstgeest.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken op een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou daarom alleen met mediators uit de omgeving van Oegstgeest.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal ondernemers in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

Vanthoff Mediation
Branche
Mediation
KVK
30243782
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
11-07-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators