Ontdekken wat Vanthoff Mediation of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en krijg kosteloze prijsopgaven van mediation bedrijven in de omgeving van Oegstgeest.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Vanthoff Mediation uit Oegstgeest op de juiste plek.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Mediation is ten alle tijden gunstiger dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je details achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Oegstgeest.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee bereidwillige personen een probleem hebben en samen tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste plek. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team matcht je dan ook alleen met bemiddeling in de buurt van Oegstgeest.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We werken samen met verschillende partners in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!