Erachter komen wat VanDoorn Mediation & Financial Planning of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul het formulier in en krijg kosteloze voorstellen van bemiddelaars in de regio van Amsterdam.

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er twee welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht jou dan ook alleen met bemiddeling uit de omgeving van Amsterdam.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen en meer. Wanneer jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Taken

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Mediation is in ieder geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Amsterdam.

Heb je ruzie met iemand? Met de regering, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar een mediator die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij VanDoorn Mediation & Financial Planning uit Amsterdam goed.