Weten wat VANDAAG advocaten en mediators of een andere mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte offertes in te zien van bemiddelaars in de omgeving van Bilthoven laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Taken

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in ieder geval goedkoper dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Bilthoven.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij een scheiding. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar een partij die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij VANDAAG advocaten en mediators uit Bilthoven op de juiste plek.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je daarom alleen met mediation bedrijven in de buurt van Bilthoven.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via de website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en samen tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.