error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat VANDAAG advocaten en mediators of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Vul jouw wensen in en krijg gratis voorstellen van mediation bedrijven in de omgeving van Bilthoven.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de regering, een werknemer of een zakelijk conflict? VANDAAG advocaten en mediators uit Bilthoven verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo snel als mogelijk is scheiden, zonder hindernissen? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Mediation is in ieder geval gunstiger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Bilthoven.

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team matcht jou dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Bilthoven.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We doen zaken met verscheidene ondernemers in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

VANDAAG advocaten en mediators
Branche
Mediation
KVK
73896896
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2010
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators