error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Van Zomeren CMC is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen met een ruzie Om goede prijsvoorstellen in te zien van mediation bedrijven in de omgeving van Heemstede laat je jouw informatie achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Van Zomeren CMC uit Heemstede verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Oplossingen

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder problemen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Heemstede.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er twee welwillende personen een kwestie hebben en samen tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen en meer. In het geval je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter helpen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met mediators in de regio van Heemstede.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in verschillende industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

Van Zomeren CMC
Branche
Mediation
KVK
55726356
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
21-07-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators