Meer informatie over wat Van Wijhe Mediation of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte offertes te bekijken van mediators in de buurt van Hilversum laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Oplossingen

Zo snel als het kan scheiden, zonder problemen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Hilversum.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij scheidingen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. In het geval je jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Heb je ruzie met een andere partij? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke overheid of een partner binnen je bedrijf? Van Wijhe Mediation uit Hilversum biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht je dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Hilversum.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via deze website. We doen zaken met verschillende ondernemers in verschillende branches. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.