error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Van Wijhe Mediation is een mediator die jou kan ontzorgen bij een conflict Om goede offertes te ontvangen van mediation bedrijven in de regio van Hilversum laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met iemand? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen je onderneming? Van Wijhe Mediation uit Hilversum verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Werkzaamheden

Een echtscheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Hilversum.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt als er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Wanneer je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect je daarom enkel met mediators in de buurt van Hilversum.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende partners in verschillende industrie├źn. Service staat altijd bovenaan!

Van Wijhe Mediation
Branche
Mediation
KVK
51037033
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-10-2010
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators