error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Van Vliet Advocatuur & Mediation is een bemiddelaar die jou kan assisteren met een ruzie Om goede offertes te bekijken van mediators in Zeist laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een partner binnen je onderneming? Van Vliet Advocatuur & Mediation uit Zeist levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Zeist.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Zeist.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Van Vliet Advocatuur & Mediation
Branche
Mediation
KVK
66868491
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
20-09-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators