Van Vliet Advocatuur & Mediation is een mediator die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van bemiddelaars in de omgeving van Zeist.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met mediators in de regio van Zeist.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We hebben een samenwerkingsverband met ondernemers in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Oplossingen

Zo snel als het kan scheiden, zonder hindernissen? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in ieder geval gunstiger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Zeist.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale overheid of een partner binnen je onderneming? Van Vliet Advocatuur & Mediation uit Zeist verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.