Van Vliet Advocaten is een mediation specialist die jou kan ontzorgen bij een ruzie. Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van mediation bedrijven in de buurt van Nijmegen laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect je daarom enkel met mediators in de buurt van Nijmegen.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via deze website. We werken samen met bedrijven in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als je jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Werkzaamheden

Een echtscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in elk geval goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je details achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Nijmegen.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een mediator die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Van Vliet Advocaten uit Nijmegen goed.