error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Van Vliet Advocaten is een mediator die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Vul je gegevens in en krijg kosteloze voorstellen van mediation bedrijven in de buurt van Nijmegen.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Van Vliet Advocaten uit Nijmegen op de juiste plek.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Nijmegen.

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er twee welwillende personen een probleem hebben en samen tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen werken op een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht je dan ook enkel met mediators uit de omgeving van Nijmegen.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We werken samen met verschillende bedrijven in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Van Vliet Advocaten
Branche
Mediation
KVK
09189950
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2009
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators