Meer informatie over wat Van 't Westende Meeder advocatenkantoor of een andere mediator voor je kan doen? Vul jouw wensen in en ontvang gratis offertes van mediators in de regio van Amersfoort.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar iemand die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Van 't Westende Meeder advocatenkantoor uit Amersfoort goed.

Werkzaamheden

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Amersfoort.

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er 2 welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij scheidingen. Denk hierbij aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Als je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken vanuit een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Amersfoort.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We werken samen met verscheidene ondernemers in verschillende industrieën. Service staat altijd bovenaan!