Van Straten Familierecht is een mediation bedrijf die jou kan helpen bij een conflict. Vul het formulier in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van mediators in de buurt van Hengelo.

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er twee bereidwillige personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met mediation bedrijven in de regio van Hengelo.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We werken samen met bedrijven in meerdere branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Oplossingen

Een echtscheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Hengelo.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar iemand die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Van Straten Familierecht uit Hengelo goed.