error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Van Straten Familierecht of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van mediators in de regio van Hengelo laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met een andere partij? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale overheid of een vennoot binnen jouw bedrijf? Van Straten Familierecht uit Hengelo verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder issues? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is in elk geval goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Hengelo.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken op een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Hengelo.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We werken samen met verschillende partners in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Van Straten Familierecht
Branche
Mediation
KVK
64296075
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-10-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators