Van Straaten Consultancy & Mediation is een mediation specialist die jou kan assisteren met een ruzie. Om passende prijsvoorstellen te bekijken van mediation bedrijven in de buurt van Amsterdam laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een partner binnen jouw onderneming? Van Straaten Consultancy & Mediation uit Amsterdam verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een echtscheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Amsterdam.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn op een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect jou daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Amsterdam.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met ondernemers in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!