error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Van Straaten Consultancy & Mediation is een bemiddelaar die jou kan helpen met een ruzie Vul je gegevens in en ontvang gratis offertes van bemiddelaars in de buurt van Amsterdam.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale gemeente of een partner binnen jouw onderneming? Van Straaten Consultancy & Mediation uit Amsterdam verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Amsterdam.

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en samen tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw informatie invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel werken vanuit een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We werken samen met verscheidene bedrijven in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Van Straaten Consultancy & Mediation
Branche
Mediation
KVK
34325057
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators