Van Steijn Mediation bij Scheiding is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Om passende kostenplaatjes te ontvangen van mediators in Noordwijkerhout laat jij jouw details achter in het formulier.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Van Steijn Mediation bij Scheiding uit Noordwijkerhout goed.

Oplossingen

Een echtscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is altijd een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Noordwijkerhout.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt als er twee welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Wanneer je jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn op een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect je dan ook enkel met mediators in de buurt van Noordwijkerhout.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We doen zaken met een groot aantal partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!