error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Van Rijsbergen Mediation of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Om passende offertes in te zien van mediation bedrijven in de regio van Dordrecht laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale overheid of een vennoot binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar iemand die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Van Rijsbergen Mediation uit Dordrecht goed.

Oplossingen

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Mediation is in elk geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Dordrecht.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. In het geval je jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken op een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect je daarom enkel met bemiddeling in de regio van Dordrecht.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We doen zaken met verscheidene ondernemers in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

Van Rijsbergen Mediation
Branche
Mediation
KVK
53362020
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
18-08-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators