Weten wat Van Rijsbergen Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Om goede prijsvoorstellen in te zien van mediation bedrijven in Dordrecht laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Werkzaamheden

Zo vlug als het kan scheiden, zonder obstakels? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in elk geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Dordrecht.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Ben je met iemand in conflict? Met de gemeente, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Van Rijsbergen Mediation uit Dordrecht goed.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd werken op een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect je dan ook alleen met mediators uit de omgeving van Dordrecht.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via de website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en samen tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.