Van Riemsdijk Advocatuur & Mediation is een mediation specialist die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van mediators in de omgeving van Bilthoven.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Van Riemsdijk Advocatuur & Mediation uit Bilthoven verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder obstakels? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Bemiddeling is altijd een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Bilthoven.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw informatie invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou daarom alleen met bemiddeling in de regio van Bilthoven.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We doen zaken met een groot aantal partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!