Van Riel Familierecht | Erfrecht is een mediation specialist die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van mediators in de buurt van Assen laat jij jouw informatie achter in het formulier.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 bereidwillige personen een issue hebben en samen tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect je dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Assen.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van deze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal partners in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Denk hierbij aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Werkzaamheden

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Assen.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Van Riel Familierecht | Erfrecht uit Assen biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.