Ontdekken wat Van Opstal & partners: Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze offertes van bemiddelaars in de omgeving van Nijmegen.

Oplossingen

Zo snel als het kan scheiden, zonder hindernissen? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is altijd een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je details achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Nijmegen.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar iemand die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Van Opstal & partners: Mediation uit Nijmegen op de juiste plek.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht jou daarom alleen met mediators in de regio van Nijmegen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via deze website. We hebben een samenwerkingsverband met partners in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.