error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Van Oorschot Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Om goede prijsvoorstellen in te zien van mediators in de omgeving van Helmond laat je jouw informatie achter in het formulier.

Heb je een conflict met een andere partij? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale gemeente of een vennoot binnen jouw bedrijf? Van Oorschot Mediation uit Helmond verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Een snelle scheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is in elk geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw details achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Helmond.

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er twee bereidwillige partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn op een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht je dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Helmond.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in meerdere industrie├źn. Service staat altijd bovenaan!

Van Oorschot Mediation
Branche
Mediation
KVK
75082748
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-2019
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators