error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat van-oneens-tot-eens of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van mediators in de omgeving van Zevenbergen.

Ben je met een ander in conflict? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? van-oneens-tot-eens uit Zevenbergen levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in elk geval gunstiger dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Zevenbergen.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en samen tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect je daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Zevenbergen.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We doen zaken met partners in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!

van-oneens-tot-eens
Branche
Mediation
KVK
67075568
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
10-10-2016
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators