Weten wat van-oneens-tot-eens of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van bemiddelaars in Zevenbergen laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Diensten

Een echtscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je informatie achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Zevenbergen.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval je jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter helpen.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de overheid, een werknemer of een zakelijke ruzie? van-oneens-tot-eens uit Zevenbergen biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken op een vaste plek. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Zevenbergen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.