error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Van Oijen Mediation is een mediator die jou kan ontzorgen bij een conflict Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van mediation bedrijven in de omgeving van Breda.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar iemand die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Van Oijen Mediation uit Breda goed.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Breda.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er twee bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen en meer. Wanneer jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best helpen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn op een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van Breda.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We doen zaken met verschillende bedrijven in meerdere industrieën. Service staat altijd bovenaan!

Van Oijen Mediation
Branche
Mediation
KVK
69571236
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators