Van Oijen Mediation is een mediation bedrijf die jou kan helpen met een onenigheid. Vul het formulier in en krijg kosteloze offertes van mediation bedrijven in de regio van Breda.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en samen tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken op een eigen kantoor. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht je daarom enkel met mediators uit de omgeving van Breda.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We hebben een samenwerkingsverband met partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen en meer. Wanneer jij jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Diensten

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in ieder geval gunstiger dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Breda.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Van Oijen Mediation uit Breda levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.