van Nistelrooij Mediation & Training is een mediation bedrijf die jou kan helpen bij een conflict. Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van mediation bedrijven in de omgeving van Amsterdam.

Heb je ruzie met een andere partij? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale overheid of een vennoot binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij van Nistelrooij Mediation & Training uit Amsterdam op de juiste plek.

Werkzaamheden

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in elk geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Amsterdam.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen en meer. Als jij jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect je daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Amsterdam.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!