error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat van Nistelrooij Mediation & Training of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Vul het formulier in en ontvang kosteloze prijsopgaven van mediation bedrijven in de regio van Amsterdam.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? van Nistelrooij Mediation & Training uit Amsterdam verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Amsterdam.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. Als je jouw informatie invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect je daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Amsterdam.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via de website. We doen zaken met verscheidene bedrijven in verschillende industrie├źn. Service staat altijd voorop!

van Nistelrooij Mediation & Training
  • Meer en Vaart 286kamer 109, 1068LE, Amsterdam
  • 06-21945270
  • vNMT.nl
Branche
Mediation
KVK
34322516
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators