Van Loon Communicatie Coaching is een mediation specialist die jou kan helpen met een ruzie. Vul het formulier in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van mediation bedrijven in de omgeving van Nunspeet.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Van Loon Communicatie Coaching uit Nunspeet levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder problemen? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Mediation is in elk geval gunstiger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Nunspeet.

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er twee welwillende personen een probleem hebben en samen tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Denk hierbij aan deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Als je jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht jou daarom alleen met mediators in de buurt van Nunspeet.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We werken samen met ondernemers in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!