Meer informatie over wat Van Leur en Harent Advocaten of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van mediators in de regio van Dordrecht.

Oplossingen

Een flitsscheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Dordrecht.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel gedaan worden. Denk hierbij aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Als je jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Van Leur en Harent Advocaten uit Dordrecht op de juiste plek.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken vanuit een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht je dan ook alleen met bemiddeling uit de omgeving van Dordrecht.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We werken samen met verscheidene partners in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing als er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.