Meer informatie over wat Van Lent Mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Vul jouw wensen in en krijg kosteloze offertes van mediation bedrijven in de omgeving van Amsterdam.

Oplossingen

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Amsterdam.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de overheid, een werknemer of een zakelijke ruzie? Van Lent Mediation uit Amsterdam levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken vanuit een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect je dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met ondernemers in meerdere industrieën. Service staat altijd voorop!

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.