Van Kreijl Mediation is een mediation bedrijf die jou kan helpen met een ruzie. Om passende offertes te ontvangen van bemiddelaars in Bunnik laat jij jouw wensen achter in het formulier.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er twee bereidwillige personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect je dan ook alleen met bemiddeling uit de omgeving van Bunnik.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We doen zaken met partners in meerdere branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Als jij jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Diensten

Een flitsscheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Bunnik.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Van Kreijl Mediation uit Bunnik levert objectieve bemiddeling tussen partijen.