error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Van Kinschot Arbeidsrecht & Mediation is een mediator die jou kan ontzorgen met een ruzie Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van bemiddelaars in de omgeving van Bilthoven laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Heb je ruzie met iemand? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een partner binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een mediator die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Van Kinschot Arbeidsrecht & Mediation uit Bilthoven goed.

Taken

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een familieconflict oplossen? Mediation is in elk geval goedkoper dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Bilthoven.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw details invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken op een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht je dan ook alleen met bemiddeling in de buurt van Bilthoven.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We doen zaken met partners in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Van Kinschot Arbeidsrecht & Mediation
Branche
Mediation
KVK
30253147
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators