Ontdekken wat Van Kinschot Arbeidsrecht & Mediation of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Om passende prijsvoorstellen in te zien van mediation bedrijven in Bilthoven laat je jouw details achter in het formulier.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met mediators uit de omgeving van Bilthoven.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We werken samen met verschillende partners in verschillende industrieën. Service staat altijd voorop!

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Diensten

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder obstakels? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Mediation is in ieder geval gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Bilthoven.

Heb je een conflict met een andere partij? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een mediator die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Van Kinschot Arbeidsrecht & Mediation uit Bilthoven goed.