Van Hulzen Beek is een mediation specialist die jou kan assisteren bij een ruzie. Vul jouw wensen in en krijg kosteloze prijsopgaven van mediators in de regio van Zeist.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht je dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Zeist.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Taken

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder hindernissen? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in elk geval goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Zeist.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen je onderneming? Van Hulzen Beek uit Zeist verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.