error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Van Hulzen Beek of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Om goede prijsvoorstellen te bekijken van mediators in Zeist laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Heb je ruzie met iemand? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke overheid of een partner binnen je bedrijf? Van Hulzen Beek uit Zeist levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Diensten

Een snelle scheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Zeist.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er twee welwillende personen een issue hebben en samen tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval jij jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht je daarom alleen met bemiddeling in de regio van Zeist.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We doen zaken met partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Van Hulzen Beek
Branche
Mediation
KVK
30260551
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators