Weten wat Van Houweninge Graftdijk Advocatuur & Mediation of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Vul je gegevens in en ontvang kosteloze prijsopgaven van mediation bedrijven in de regio van Rotterdam.

Oplossingen

Zo snel mogelijk scheiden, zonder obstakels? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is altijd een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Rotterdam.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Wanneer je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een partner binnen jouw bedrijf? Van Houweninge Graftdijk Advocatuur & Mediation uit Rotterdam verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken op een vaste plek. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van Rotterdam.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.