Erachter komen wat Van Houten Mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om passende prijsvoorstellen te ontvangen van mediation bedrijven in Utrecht laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Taken

Een echtscheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je details achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Utrecht.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval je jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Van Houten Mediation uit Utrecht verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met mediators uit de omgeving van Utrecht.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We doen zaken met partners in verschillende branches. Service staat ten alle tijden voorop!

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er twee welwillende partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.