Van Horssen & van Ophoven Advocaten en Mediators is een mediation specialist die jou kan assisteren met een ruzie. Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van mediators in de buurt van Leek laat je jouw details achter in het formulier.

Diensten

Een echtscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Mediation is in ieder geval gunstiger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Leek.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Als jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best helpen.

Heb je een onenigheid met een ander? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijk conflict? Van Horssen & van Ophoven Advocaten en Mediators uit Leek verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn op een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je daarom alleen met mediators in de buurt van Leek.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via deze web pagina. We werken samen met partners in meerdere industrieën. Service staat altijd bovenaan!

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt als er twee welwillende partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.